Stress

Jadu!

Nu är de mycket plugg, och jag orkar inget känner jag..Känner mig så jäkla stressad.. Allt på en gång och jag förstår inte ens hur jag ska hinna sova :P

Idag så har jag som sagt  varit i skolan, sen så får jag till travet och de blev lite rörigt för jag skulle byta häst osv, men de löste sig och nu kan jag hela "uppvisningen" :D!!


Bilden togs på ett speciellt ställe.
Ett ställe jag vill tillbaka till!
Bilden väcker många känslor, som jag vet inte om jag vill känna längre..?
Du finns med i mina tankar, men jag vet inte vad jag tänker.
Jag är förvirrad


Ssuck

Haha fick en lite sur kommentar tror jag:

Anonym om ...: Kan du sluta skriva massa fittiga emoinlägg hela tiden? vi vill läsa om ditt liv o dib vardag inte om hur mycket ångest du har.

Kan säga till dig som vill vara ANONYM att de var jävlgt fegt för de första och inte säga vem du är, och för den andra, varför läser du min blogg om den är så jävla emo då? ;). Alla mår dåligt nån gång i sitt liv, de tror jag du oxå har gjort, vissa mår dåligt korta stunder och vissa mår dåligt en längre tid. Du vet inget om mitt liv och vad jag har gått igenom. Jag skriver på denna blogg för jag vill skriva av mig. Inte för att få massa läsare, jag vet att mina vänner läser den och de hjälper jävligt mycket istället för att berätta allt face to face. Du kanske har ett underbart liv och de ska du vara glad för! Men jag har mått dåligt en längre tid och om inte du skulle vara anonym så jag skuklle se vem du är så kanske jag vet hur mycket du vet om mig. Två personer i mitt liv vet nästan allt om mig! och du är inte den kan jag säga..

Jag får skriva vad FAn jag vill på min blogg, för de är MIN blogg och inte din Punkt slut.


...

Ångest, ångest, ångest!


Härlig dag!

Hejsan!

ÄR så jävla lycklig nuför tiden! Har inte varit de på länge och jag känner att saker börjar ordna sig nu!
Idag så har jag jobbat på morgonen (med tidningen). Och sen så for jag till Travet och var där tre timmar och höll kurs och sen bar de av till en jätte härlig och underbar middag på droskan med travledarna! :)

Imorgon så är de skola igen, och jag har faktiskt börjat räkna ner dagarna :D

V.48 Vanlig vecka ( 8:20 - 15:40 alla dagar typ..)

V.49
STOCKHOLM med klassen! ( till tors dag)

V. 50
Vanlig vecka ( 8:20 - 15:40 alla dagar typ..)

V. 51
JULAVSLUTNING!! måndag:)


De går ju inte säga annat än att han är söt!


Underbra födelsedag!

Hejsan!

Hann inte skriva igår och idag är de typ första gången jag har haft tid för annat, Jobbade på morgonen, satte mig och pluggade åkte iväg till röbäck där jag nu sitter barnvakt. (fast alla barn sover nu)

Ja!
Igår fyllde jag år! Fick en underbar dag och de kunde inte ha blivit bättre! Gick i skolan till tolv(!!!!), sen så pkte jag och Mona och städade och for och handlade till kvällen. Vi sju så kom tjejerna. Emma, Elin, Kajsa, Mona och jag var vi :)

Snackade hur mkt som helst och jag fik underbara presenter av dom alla! Fick bla, hudvårdsprodukter, en hand som man hänger smycken på och Godis :D!

Sedan så fick jag ett sms från simon att ha och emil skulle komma, och jag blev först lite sur för jag hade sagt väldigt tydligt att de var tjejkväll och a. Men jag gav med mig och dom kom med världens sötaste present!

Några veckor tidigare hade jag och Emil snackat om att jag skulle så jävla gärna bli masserad och då sa han att hans mamma var de osv.

Och jag fick 30 min massage av dom! :] De var från Emil, Simon, Felix och Frida! Gull<3

Klockan halv tio så kommer mamma och hämtar mig härifrån och då bär de av till lite party :D


Bjuder på en suddig sommarbild ;)


Jag älskar..!

Måste bara få säga att jag har haft en underbar dag! Kan ju inte säga att skola är roligt, men de gick bra idag de kändes lätt och skoldagen gick snabbt!

Sedan var de bara att skynda sig hem och fara iväg till travet för att träna inför julshowen och jag fick verkligen upp hoppet igen! Känner att jag kan vara med hästar igen, att man liksom har ett mål med de man gör inom hästar. Sen jag opererade mig så var de ju strängt Nej att jag INTE fick rida och de har jag hållt.. Fast jag ´har ridit en gång och.. ehm de gick väl sådär med en svag axel som inte ens kan lyft 300g...

Jag har ju travet jag är på söndagar, men då är jag ju bara ledare, jag har som inget "mål". Men nu liksom vet jag att jag ska kunna en sak innan den 12 då Julshowen och sånt så de känns Underbart!

Fick lite bråttom sen för jag skulle fara till pappa och äta tårta! :) Fick oxå presentr oxå så de är najs :D!

Sen till något helt annat! JAg älskar verkligen er! <3 Ni vet vilka ni är och ni är underbara vänner!
Ni gör min vardag ljus och jag fick insperation när jag var på Elins blogg och tittade på bilderna hon hade lagt upp och ni är helt underbara och jag vill Aldrig förlora er!<3





Kvävs av böcker

En helhög med böcker ligger på bordet och jag vet inte vart jag ska börja längre..
Har spanskaprov imorgon och de kan jag väl.. Elr?
Sen har jag sånna där inlämningar som man intalar sig själv "Det är lugnt Johanna, ta de nästa vecka". Har kört på den iallt för många veckor och nu känner jag att de måste sättas fart på pluggandet!

Snart väntar en kopp te och då vill jag inte se några mer böcker, bara ha en timma framför tv:n oh tänka på något annat än skolan.

På fredag fyller jag år oxå! Hade nästan glömt bort de hah! Då fyller jag 2,25! (16 år alltså).
Då blire Party! Och läste ni noga nu?
Party = Ingen alkohol!
Fest = SUPA!


NU bjussar jag på en bild från i somras när jag var hos pappa!


KOm just på att jag ska till han imorgon haha!

Hare bra! :)

23 November

Idag har de hänt skit mycket!!! näe.. inget har hänt förutom att jag har läst alldeles för mycket spanska och sen har jag tillbringat kvällen hos Amanda, De blev några tårar men de blir bra, de är ju inte för livet hon ska stanna där, bara en viss tid.


Älskar dig Systeryster! <3

Snor

Jaoo, ni hörde.. Jag är förskyld, snyftar snor haha.. Näe men de är inte så jävla kul att vara förskyld för alltid när jag blir sjuk så får jag jätte ont i mina leder och speciellt i ryggen..

Näe nu ska vi vara positiva!

Har bakat lussebullar och ätit för många oxå haha.. Sen kom Nicke hit coh vi chillade framför tvn :)


Bild från 2009 när jag och Elin var i lycksele. Kommer aldrig glömma<3

Helg

NU kan jag äntligen pusta ut efter en lång dag, skulle egentligen jobba 8 i morse men jag kunde inte prata och ryggen värkte forfarnade sen i fredags. Helgen har varit lyckad, fest i fredags och den blev mer än lyckad tycker jag! Synd bara att man har minnesluckor lite här och där... Men aja :D Sen i Lördags blev de en "bakis" dag med tv och prat med Simon :) Sen på kvällen så for vi (jag och mona) till umedalen med några och chillade, kvällen slutade dock hos Emil där jag häll på somna :]

Idag då, somsagt, skulel jobba på morgonen men de blev inge av och sen så for jag till trvet vid tolv tiden och sen har jag varit där till typ nu?

Ikväll väntar en promenad med Nicke :)



Kan inte bestämma mig om jag vill ha Sommar eller vinter.. Om de ska vara vinter så måste mer snö komma :D

"Jag kan inte skilja på"

Har melissa horn i öronen, fan vad bra hon är!

Jag har bestämt mig nu! JAg ska tatuera mig! :) Har pratat med mamma och allt sånt så nu är de bara att vänta till jag fyller 16 ( nästa fredag!!!) och sen så kan jag om jga vill :D.

Fast jag har tänkt på en sak, den ska sitta hela livet och tänk om man ångrar sig? Så därför, den 7 januari så åker jag till egypten och då ska jag göra en hennatatuering har jag bestämt mig för! :)


Sommaren var underbar, har aldrig varit gladare, jag hade dig runt min hals, men inte nu längre, jag har släppt taget nu. Jag kan vara lycklig utan dig om min hals, jag kan leva nu oxå.

Suuurt

Känns ju lagomt roligt att man ska kunna 130 glosor tills måndag..
Plus att jag ska kunna cirkus 50 glosor till spanskan,
PLUS att jag har matteprov på fredag och lämna in ett referat..

Känns de som jag har nått liv?

Nej...

Näe, har rast till tolv och jag känner mig inte taggad att jag tvingar mig själv att kunna alla engelska glosor :(


Vill ha mer snö så man kan åka skoter och massa sånt :D

Vill ha jul lov oxå..

Emil

Är hos Emil nu,
Får väl se vart kvällen bär av, ska iallafall inte vara hemma har jag bestämt mig för, känns som bara jag tänker på tråkiga saker då så jag vill vara med mina underbara vänner och ta vara på livet innan de är slut haha ;) lät lite deppig där känner jag men livet tar ju slut nån gång och man måste ju ta vara på varenda minut : D
Bjuder på en bild på min underbara hund oxÅ! :)

All the laughing times

Snart kommer min älskade Elin hit och vi ska så klart ha kul!
Vi ska plugga haha.. Sen ska vi ha kul de lovar jag er hah ;)

Idag så gick jag till skolan, har som sagt legat magsjuk och de var inte najs kan jag lova..
Plugget ligger på hög och de är bara sätta igång antar jag! Fast först så ska jag göra min underbara middag som kommer bestå av en skål gröt.. Även fast jag är frisk så ja.. har jag inte ätit en riktig måltid sen i söndags.. Så vi får trappa upp försiktigt så inte magen sprängs! haha..

Ja, vet inte vad jag ska skriva riktigt, känns som allt är på rätt väg nu, att jag kan släppa alla tråkiga saker bakom mig.

På måndag är du borta

Näe, nu ska jag skriva ett sms till Elin att hon var väldigt seg heh (A)


Tycker alla ska ta åt sig när jag säger att vi är mycket snyggare än ni!

Hare bra! :)

Into to the fire on my own

Promise me you think of us as a time so wonderful.
Promise me you think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Promise me I will be fine without you
Promise me,  once more in my life to see you


.

Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit ditt nummer på mobilen och tänkt ringa dig.
Men jag vågar inte..
Jag vågar inte säga hur jag känner.
Jag vill bara att du ska veta att jag vill inte ha de så här..

Jag älskar dig

Önskar

Jag önskar att allt var en dröm, att de inte har hänt, jag önskar att allt var som vanligt.
Jag önskar att när jag kommer hem så ser jag dina skor i hallen och när jag sneglar in i rummet ser jag dig ligga där på sängen. Att du vill vara min igen, att du har ångrat dig, att du var korkad som gjorde som du gjorde.
Jag önskar att allt var en dröm och jag var din.

Jag vet att önskningar bara slår in ibland, att bland så kan man inte få de man önskar sig, men jag önskar att de är en dröm och jag vaknar upp och ser att allt är som vanligt igen..

Till dig

Things are changing
It seems strange and
I need to figure this out
You've got your life
I got mine
But you're all I cared about
Yesterday we were laughing
Today I'm left here asking
Where has all the time gone now
I'm left alone somehow
Growing up and getting older
I don't want to believe it's over

.

Jag vill bara skrika, få dig förstå, men de kommer inte hända igen jag lovar dig.
Räkna inte med mig mer.
Du fick som du vill och nu får de va så.
Jag orkar inte bli sårad mer, jag vill vara glad,
jag ville inte att du skulle komma och förstöra den bästa dagen på lovet jag har haft.
Men de gjorde du..
Räkna inte med mig mer, för jag kommer inte finnas där något mer..

Älskar mina kompisar!

Åh vad jag älskar mina kompisar! Har haft en underbar dag och nu väntar en kvällspromenad med bästa vännerna<3


Älskar dig <3

Paradis!

Ja ni hörde rätt :) NU taggar jag och mona och alla andra Paradisbadet, men vi får väl se hur länge sakka orkar för han kom hit full han.. hahah jajumen! Så han blir väl bakis nångång nu mitt pådagen hah ..


Haha vi är nyvakna..

Höstlov!

Åh vad de är skönt med höstlov!

Har bara degat dom här dagarna och ska göra de en vecka nu hihi :) Idag vet jag inte vad som händer sitter på toan och tittar på när sakka duschar haha ;)

Vi ska väl dra hem till mig snart och käka bullar ochs e film! :)

Ha de bra så länge! :)


Ska försöka ta och vara med den här fina flickan i veckan oxå! :)

RSS 2.0