Lördag :)

Kort inlägg eftersom jag måste hjälpa mamma med maten :)

åkte och tittade på dressyrtävlingarna på surf sen efter att jaf hade sett elin så åkte vi ner på stan och köpte en bh till balklänningen och strumpbyxor! :)

Har varit med sakka nu och ska snart äta och sen väntar de grillning på udden ikväll!

Ha en bra kväll!

Hemmakväll tyvärr :(

Tjabba!

Blir hemmakväll för mig eeftersom killen ska drica på ersboda och jag har ingen lust och jag tror jag inte ens fick komma haha!! ^^ Sen tänkte jag fara på stan men nu har jag ont i axeln och känner mig allmänt seg så jag stannar hemma! :)

Har redan proppat i mig glass med banan och de väntar mer som ska in i magen (A)
Imorgon far jag till SURF för att titta på dressyrtävlingarna :)

Snart äre talang och de ska jag se haha :]



Puss! :)


Fråga!

Lollo om magen bubblar :S

Vad är det som har hänt med din axel? (det står säker någonstans på din blogg, men jag hinner inte leta igenom allt...) Hoppas att det känns nu bättre i alla fall!


Ja, som sagt har jag en axelskada sen tre år tillbaka. På en idrottslektion i 6:an så sprang en tjej in i mig och de kändes som en kärringstöt som man kan få på armbågen, fast de var 10 ggr värre.. När jag kom hem kunde jag inte lyfta upp huvudet, de var alltså lutat åt vänster sida. Vi får upp på akuten där vi blev hamskickad med en salva, men vi skulle komma tillbaka om de började domna i vänster arm. Och somsagt hala natten gick ut på att jag inte kände min arm och vi får upp dan efter. De gjordes en vanlig röngten men ingen MR ( på en mr kan man se muskler, senor och alla mjukdelar) Ett år senare fick jag göra en sån, de visade sig att hela min axel låg i fel läge och då fick vi en ganska bra bild varför jag inte kunde lyfta upp min arm utan att den gick ur led osv.. 

Jag blev skickad överallt, från skellefteå till stockholm.. och de blev inte sagt nå mkt alls.. I september 09 fick jag världens huvudvärk och dan efter kunde jag inte gå för jag hade så ont i ryggen, de blev sjukhus besök minst två ggr i veckan flera veckor i rad.. Dom hittade inget i ryggen.. Tillslut fick jag träffa "smärtteamet" och då insåg alla dom läkarna att de är axeln som har kapt rygg värken eftersom jag har snebelastat så länge.

Nu började de hända saker!
Jag fick träffa flera olika läkare som skulle se exakt vad jag hade för skada, fick börja med sjukgymnastik men de gav inget.. Tror de var i början av April eller om de var i mars, fick jag träffa en ortoped, hade inga förhoppningar alls eftersom jag har typ träffa alla ortopeder och jag kan alla deras förklaringar vad som är fel. Men den här gången blev de annorlunda!
En operation skulle ske före sommaren!

Den 17 maj var den stora dagen!
De som väntar nu är 5 månaders rehablitering och efter de får vi se om de behövs opereras en gång till och då kommer de bli öppen kirurgi, jag har gjort titthålskirurgi nu och de menas med att de blir bara ca 2 cm ärr istället för större. :)

Hoppas du är nöjd med förklaringen för de tog nästan 30 min att skriva med en hand haha! :P


Så här se grejen jag har på min arm :P den är gaNSKA DRYG ^^

Nu måste jag verkligen vila mina fingrar hah de är fan jobbigt att skriva med en hand :P

Ha en bra dag :D


magen bubblar :S

Hejsan igen!

de är svårt att skriva med en hand ^^ som sagt är jag hemma från skolan medans jag mår värst och idag kom jag på att istället för att baka något onyttigt kan jag baka nått som är nyttigt :D



visst ser den god ut? :D

nu blire tv :) puss!


rubrik?

Hejsan!

tänkte säga att jag lever men min dator kämpar med sina sista andetag just nu :(.. Tror han kommer bli begravd eftersommaren faktiskt ;(

jag har bajs tråkgt men jag kan inte gå till skolan på grund av värk i axeln :/När jag går för mkt så får jag jätte ont så vi fpr se om jag orkar gå på fredag till skolan eller om jag blir hemma.

Sena svar på kommentarerna beror på att de tar 20 min att typ svara på varje kommentar!!

Hoppas ni får en bättre vecka än mig iallafall :)

puss!


dålig bloggning..

hejsan!

bloggningen är inte på topp eftersom jag kom hem från sjukhuset igår och just nu har jag bara en arm i fyra veckor hehe.. operationen gick super men jag har ont :(

kommer inte blogga eftersom jag känner att jag behöver vila upp mig och bara vara, skriver då och då men under 4 veckor får ni atå ut med dålig uppdatering tyvärr..

morfin

förlåt för dålig uppdatering.
ligger på sjukhuset lever och är morfiinhög
puss

!

Om du inte vill så orkar jag inte längre.
Du är bara sur hela tiden! ÅH! Kan du bara bli normal!


Längre och finare hår!


Vill du få längre hår?

Jag har färgat mitt hår sen i februari och ja jag kan ju säga att de inte är den bästa kavallan på de.. Men jag har några tips som man kan göra! :)

Den viktigaste regeln är att äta nyggtigt!

Sen så om du har ditt hår uppsatt så undvik hårsnobbar med metall, välj hårsnoddar som inte har någon metall på sig, annars skadar du håret!

Sen så äter jag hårpiller, jag tar två per dag och de ger verkligen resultat!

De var tre tips från mig :)

Dumma dator!

Hejsan!

Uppdateringen är dålig eftersom min dator har gjort sitt nu.. 4 år har den varit i mitt liv och den kämpar för sina sista andetag nu :( Hha ^^

Igår vaar de iallafall min sista ridning på 6 månader.. Vi hade hoppning och jag brukar inte hoppa så mycket när vi har de, men jag opereras på måndag och de var min sista ridning så jag körde på! :) De gick super bra och Camilla tycker att jag har fått han så lugn och stabil! De var roligt att höra :]!

Sen så for jag och mamma och tittade på nattenén (stavning?) Mickis och Jonte kom oxå!

Jobbade idag, gick och la mig och sov till 15 (A) Ikväll ska jag bara ta de lugnt,Sakka ville att jag skulle komma och se film men eftersom jag ska till sjukhuset imorgonbitti så måste jag sova tidigt. :(

Tänkte visa er lite bilder!

Justja! Hälsade på Emma igår oxå! Hennes häst har fått föl! Så när vi kom dit var de ungefär 10 timmar gammalt kanske? Ska visa er bilder! :)


Visst är den söt! :D






Kärlek!


Inte den bästa kavaleten eftersom de är så dåligt ljus! Detta var den enda ljusa bilden som blev under ridningen hah ^^

GRUBBEREVYN!









Ja, Elin är längre än Olle ^^ Ska jag berätta hemligheten hur man växer så snabbt? :D MAn tar en pall :D Och ja, hon hade pyjamas hah!!

Blev många bilder nu men eftersom min dator kämpar med sina sista andetag så får de bli många bilder på samma gång ;)

Prommis! :)

HejsaN!

Skolan gick fint fint! Gjorde sista delen av fysik nationella och de gick bra :) såg Grubberevyn oxå! Den var bra om man inte räknar med teatern.. De var bara pinsamt.. Men dom som sjung var grymma! :) Ska se nattenén imorgon och då hade jag tänkt fota! :)

Gick en promenad med Amanda idag, vi var ute mer än en timma och vi tog med och vallebus, eller ska jag säga tjockisen eller sälen kanske? ja.. folk kallade han de ^^ Tur att han inte fattar.. Eller han kanske gör dde :( Älskar dig iallafall Valle hah :)

Tänkte visa er en bild från i lördags, de gick hett tilll ;)


Sexigt? VI VET! :D

NU börjar snart DH och jag ingen ska få störa mig hah (A)

Puss!

Blä på regn!

Hejsan!

Vaknade klockan kvart i elva, for till Emma och hämtade amandas moppe som kommer bli min snart :D :D och sen så tittade vi på Diana som ska snart föla! :D

For till skolan vid ett, hade inga lektioner eftersom jag har försökt gjort bort så mycket jag kan innan operationen, så jag smög in till aulan där det var grubberevy som visades för grisbacka tror jag? 

Sen bar det av till Sakka och sen så hade jag och nicke bestämt att vi skulle gå en en promenad med då kom ju regnet :( Så det blev en snabb runda till ica eftersom jag har sjuktont i halsen :(!!

NU ska jag dricka te och bara mysa framför tvn, är så himla besviken påvissa av mina kompisar så ja orkar inte skriva något mer!!

puss!

Natt inlägg?

Hejsan!

Var på prommis med Nicke, pratde om allt mellan himmel och jord och ja, det var riktigt mysigt faktiskt! känns skänt att kunna röra sig bättre nu om man jämför med höstas när jag knappt kunde stå på benen.. Fast.. Måste ju sluta med medicinen nu etersom jag ska opereras om en vecka.. Ni får hålla tummarna att jag kan stå på benen hah (A)

Näe nu måste jag sova.. Så mycket tankar som snurrar runt i huvudet..

Tack för promenaden Nicke! JAg behövde verkligen den energin och glädjen :)

RÖSTA :)

Rösta på mig i månadens blogg! :)

Klicka
här! :)


oj oj oj..

Oj oj oj vilken dålig uppdatering..

Har verkligen inte haft tid på att lägga ner energi på bloggen, har verkligen haft en rolig helg så jag tänkte berätta lite om den faktiskt :)

Fredag:

Vakande klockan halv fyra, ja på eftermiddagen hehe (A) Sakka kom hit vid 18 och sedan kom Amanda henell oxå. Det bar av till Brännland där vi var öve 15 persoch grillade och hade jätte skoj! :)

Lördag:

Jobbade på morgonen och sedan gick jag och la mig och myste med sakka i sängen sen somnade vi om och vakna typ ett? Chillade och bara myste i soffan hela dagen och sen på kvällen for vi till Brännland igen! Det är verkligen jätte mysigt ställe där! :) Jag och Amanda vi fotade och sen när vi kommer tillbaka till grillplatsen så berättar dom att nickes ben brann! De hade hänt nått och nån sparkade på dunken som var fylld med bensin som jag fattade de och de for sen på nicke.. Men de gick bra! : D








Bilden talar för sig själv.. Ja.. JAg tror min kille är bög tyvärr..





Söndag:
Har jobbat hela dagen idag, Hade avslutning på kursen på trvet så nu är man ledig på söndagar *sköööönt*

NU ska jag se på tv :]

Puss!

Ny kategori



5 steg till bättre hy!

Stek i olivolja
Var inte rädd för fett. Om ditt intag är för lågt kan inte kroppen ta upp de fettlösliga vitaminerna som är nödvändiga för att kroppen ska fungera som den ska. Unga kvinnor i synnerhet har torr hud, just på grund av att de undviker att äta fett.

Välj vatten!

Ha fruktstund
 
Skippa sockret

Fimpa för gott

Slösa med antioxidanter
Byt caffé latten mot en kopp grönt te. Tet är rikt på antioxidanter som är som godis för hyn och skyddar den mot för tidigt åldrande.

Klänningen har kommit!

Hola!

Sakka sov är inatt :) Vi hade typ världens brottningsmatch om MIN plats i sängen :O HAn skulle ta den helt plötsligt men jag vann (A)

Idag for jag till skolan och gjorde klart provet, gick bra och nu är det inte så mycket kvar som måste göras innan operationen.

Fick hem min balklänninge idag oxå! Men ni får inte se den hah (A) De blir en överrsakning, ni fpår vänta till den 9 juni helt enkelt hah (A)


Justja mona kom förbi och hämtde ett par byxor oxå! :) Ja som ni ser sover sakka hha med byxor och allt..


Vallebus ska få vara med såklart : D

NU ska jag se tv sen kommer Sakkas lillasyter, amanda ska färga hennes hår! :)

Hare bäst<3

Design

Ny design till Elin! :)


Ska vara med sakka nu ha de bra! :)

Nyfärgad!

Hola guys! :)

For från emma vid tre tiden och dirkt till ridningen där de gick super! Är grymt nöjd hur jag har fått han att gå, hur han är avslappnad, Han steg! Om han hade en egen ägare som är dressyrintresserad skulle han komma långt! ÄLskar denna ponny men de är dags att släppa taget snart<3

Btw, Valetino tycker om Loka päron och krusbär ska de vara! : D

Har färgat håret nyss och tänkte att ni skulle få för och efter bilder. KAnske inte så stor skillnad men jag är nöjd : D


FÖRE


EFTER
Btw, Mitt hår gillar inte att blekas och dderför de de ut som att de tuggummi i de.. Men de blir bättre hah (A)


Visst var jag snygg i hetta ;)

NU:
Tv! : D

Lätt eller vad?!

Hej hej!

Sitter hos Emma nu och vi ska baka nått nyttigt hade vi tänkt :)

Haha oj oj oj, vad ska jag säga om fysik provet, Det var as lätt! Trodde de skulle komma massa formler och massa sånt, men det var typ. Välj rätt svar frågor hah :) Gjorde en förberedelse för ladden oxå och de gick bra de med! fast jag tror inte min kommer bli godkänd eftersom jag typ skrev bara nått för att jag inte orkade hha ^^

Näe nu ska jag vara med Emma! :D

Hopapas ni får en bra fortsattning på dagen, ska rida i eftermiddag så vi får se om jag skriver något mer!


Puss!

Prov!

Hejsan!

Blir ett snabb inlägg eftersom jag ska till skolan och skriva prov :S

Håll tummarna för mig! <3

Ha en bra dag :)

Magen var tom..

Hejsan!

Gick inge vidare med pluggandet idag så jag gjorde mig iordning istället :)

Gick på stan med Elin och fick med mig hem hårfärg, pricka strumbyxor och randiga! :) Amanda min syrra ringde runt fem tiden och sa att hon var dålig så jag fick ta barnvalkts jobbet idag! Det gick hur bra som helst och dom somnade på en gång så ja.. Jag såg på tv hah! :)

Jag vaknade vid tolv tiden idag och då åt jag en fil tallrik, och eftersom jag trodde att jag skulle hem vid fem och äta middag så åt jag bara en glass på stan, men de blev ändringar på de så magen var tom tills nu! Eller.. Jag åt två mini tomater hos dom jag var barnvakt åt hah (A)

Bjuder på en sexig bild från dagen oxå! ;)


Vad säger ni, passar vi i det här? Hha ^^

Nu ska jag sova för imorgon blir det tidigt eftersom de är fysikprov :O

Bläää!

Hejsan!

Går inge bra med pluggandet och tänkte sätta mig och plugga fysik eftersom de är nationella imorgon, men nu ska jag tala om en sak!

JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!! :O

Jag tänker inte plugga! De får gå som de går och om jag nu failar på de här provet så har jag kunsakper sen innan och jag hoppas min lärare tittar på dom än ett jävla fittnationellt prov!

Okej.. ska sluta sura nu.. Ska på stan om en timma typ, Cykel eller buss? de är den stora frågan.. FAst de kansek inte är värt att pajja ryggen mer före ett prov.. De blir buss! :)

Hoppas ni har en bättre dag än mig och att ni slipper plugga! <3

JAG VILL HA SOMMARLOV <3

Hejdå!


Valborgsbilder!




Bilderna är i oordning men hoppas ni uppskattar våra face bilder ;)


Plugg

Hejsan!

Skulle bara vila en stund sa jag klockan tio i morse, vad tror ni hände? Jag vaknade klockan fyra! Haha gick ut med Valle i det fina vädret och satte mig sedan ner och pluggade, är snart klar med So arbetet och de måste bli klart den här veckan har jag bestämt! :)

Har Nationellt prov i fysik på onsdag och de sägs ju att man inte kan plugga till nationella prov men de kan man! Har fått HUR mycket papper som helst om fysik provet och ja vad ska man säga.. De går att plugga till de här provet..

Imorgon så ska jag på stan med Elin troligtvis så vi får väl se om jag får med mig nått hem. Ska försöka att inte köpa något! :)

Ska fortsätta plugga nu! :)

Hoppas ni får e trevlig måndags kväll! :)


Trööt

Hejsan!

Var på skolan och hämtade lite böcker och sen for jag hem, Vi har temavecka och min lärare tycker de inte är så värt att gå till skolan eftersom jag ska ta igen ämnen inte vara med dom andra i klassen så nu ligger jag i sängen och funderar om jag ska sova.

Men jag måste plugga.. Men en liten stund kanske inte skadar :]

Hoppas ni får en bra dag på skolan/ jobbet!



NU:  Sommaren är på väg! :D

Vilken jävla helg!

Hejsan!

Sitter här och äter på morötter och dipp! :) Dagen har spenderats på travet och kvällen komme spenderas i soffan framför tv:n :)

Jag har ju inte skrivit så mycket sen i torsdags? Så tänkte berätta om Valborg! :)
 
Åkte ut med massa vänner, flummade runt med cider och öl hah :p Sen så kommer vi till Grubbe, polisen kommer jag springer allt vad jag kan! Hoppar 2 ½ meter rätt ner på asfalt springer mera, hjärtat dunkar som fan! Vi hinner undan och dom som fick prata med polisen klarade sig oxå som tur var! :) Har fan aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Men jag hade inte druckit mycket hade ingen sprit på mig så dom skulle ju ändå inte kunna ta mig haha (A)

När vi hade kommit en bit bort kom vi på att det var jävligt kul ändå haha :)

Sen så i lördags så satt jag som sagt barnvakt från 10 - 16 :)

Kvällen spenderades med godis och en jävligt bra film! :)

Nu ska jag bara slappa är sjukt trött efter allt stå hej i helgen hah ;)

Ha de bäst! :)

Btw, bilder kommer datorn dampar så jag kan inte lägga in dom..

Hejsan! Just nu sitter jag barnvakt har gj...

foto0244 (MMS)

Hejsan! Just nu sitter jag barnvakt har gjort de sen tio i morse och ska sitta i två timmar till!:) nu åter tvillingarna fil, och ja dom äter verkligen med hela kroppen haha:) berättar mer om gårdagen ikväll elr imorgon! Idag firar jag och Sakka tio månader så vi får se om vi hittar på något skoj:)


RSS 2.0