Blev trött på kaffe..

Tjo,

Sitter på skolan, ha Samhäll men våran grupp är klar så vi klickar väl bara runt haha! :P

Drack en kopp kaffe för att bli pigg men nu är jag huur trött som helst..

Vad händer idag?

Jag ska vara barnvakt åt fyra st ungar hah lycka till till mig : D



Bjussar på en bild från i somras!

VA beredd på att en knasig film påmig och elin kommer upp snart! ;)

Ovärd dag..

Tjo,

Inte ok dag, först är man ute i typ skogen och letar små kryp woho! Sen så ska man typ peta på djuren här i skolan och sen så göra en redovisning?..

Kul.. Satte på mig hur mkt kläder som helt så jag har rosa långkallinga/strumbyxor underställ och mjukisbyxor.. Inte ok att gå så i skolan :P HAh!

bjussar på en bild från dagen :)


Vi fångar småkryp i en bäck..


DATOR

Tjo :)

Har fått datorn idag :D:D Lyckliga jag? hah (A)

Tränade Agility med valle idag och de gick super bra! :) Håller på öva på en "Gungbräda" han går en bit sen far brädan ner på andra sidan, Fattar ni? Han tycker iallafall de är skitläskigt så jag måste hålla i den så den inte far ner med en smäll hah ;)


Bjuder på en bild från i somras :)

Underbara dagar med Elin<3

Haft så underbara dagar med Elin, har varit med henne varje dag typ sen i torsdags<3 Du är så jävla bra kompis! Du finns alltid där när jag har jobbigt<3



Var och tränade igår på iksu för första gången och jag kan ju säga att jag är kääääär! Jag vill träna varje minut nu hah :P

Igår fick jag och Elin en väldigt rolig Nicke hem till Elin! ;) Bilderna talar för sig själv! :)

Agility

Va och tränade med min söta lilla hund igår :)

Som kanske några vet så tränar jag agitlity och JA MAN KAN HOPPA MED EN TAX :D hah ;) var bara tvungen.. MÅnga tittar väldigt konstigt när vi kommer till agility banan och man ser verkligen att dom tänker"hur kan en tax hoppa?" HAha :) 

Kameran  hängde med oxå! :)


Här har ni beviset på att en tax kan hoppa :)


Jag tänker inte skriva något mer nu :)

Helvetes dag

Allt är bara bajs,

Hatar allt och alla och nu har jag bestämt mig! JAg ska flytta! Om inte du flyttar denna vecka då kastar jag ut mig själv,

Jag orkar intre med ditt tysta psyskiska bajs humör, du gör mig galen och allt går ut på s****.. De är inte rätt! Jag älskat ju S****!!!


JAg MÅSTE BORT!


Hade världens bästta kväll igår och jag älskar dig elin, du är allt! Men jag orkar inte mera nu.. Jag är helt slut i kroppen.. JAG vill inte mera..

I'm so sick of when they say
It's just a phase, you'll be o.k. you're fine
But I know it's a lie

En sån där dag..

Nu har de kommit en så här dag när man tänker på allt man kunde ha haft.. Jag skulle kunnat varit frisk och kunna springa utan att få ont i axel/rygg. .. Jag har en sån där dag när jag blir less på allt och alla.. Ex, idrottsläraren som "tänker" sätta ig på mig TERMINEN HAR INTE BÖRJAT FÖR FAN!! BAra för att jag inte kan springa för jag får ont eller att jag inte kan spela fotboll för om nån stöter i min axel så komemr den att typ gå sönder igen.. MEn hade du tänkt be en person i rullstol springa eller?

Jag har en sån där dag när jag känner att jag inte duger till nått..  När jag raderats i alla register och de gör jag oxå.. Jag försvinner från tävlingsgruppen i ridning, jag försvinner från idrotten i skolan jag finns ingenstans längre känns de som..

Bättre blir de ju inte av att *** är som en jävla idiot.. Mår ju bara dåligt av att se på *** snälla kan du bara bli normal?





Jag behäver en dag med Elin känner jag.. Hon gör min dag!

:D

VEM TROR NI KLARADE MOPPEPROVET?!?!? :D:D:D

JAG HOPPADE NÄR JAG FICK MITT PAPPER DÄR DE STOd GODKÄNT :D

hihi :]

RSS 2.0