Svar på tal

Anonym om SJUK:
såg att du kom in på ns, sökt med någon kompis?:)

Svar: Ja de har jag :) Fast jag valde inte linjen för att min kompis skulle gå den utan för att den såg bra ut :)

Btw Vem är du? :D Vilken linje ska du gå själv? :)



Dead by April i öronen!

Hejsan!

Sitter och lyssnar på dead by april, måste ju tagga upp lite tills nästa fredag när jag ska se dom :D

Sakka är ute med kompisar, jag orkade helt enkelt inte följa med. Tror de är bra om vi får vara ifrån varandra ett tag, man är iupp varandra hela dagarna i snart tre veckor så vi har ju haft våra små tjafs hah ^^ Vi bråkar typ en minut sen så blir vi vänner hah ^^ men de blir ganska många minuter per dygn heh (A)

Jag längtar sjukt mycket efter min söta lilla hund Valle! Varje gång ag ser en hund nu för tiden så säger jag          "Åhhhh såå söt!" och sen så ska jag såklart klappa hha (A) Sakka börjar bli ganska less så han säger typ hela tiden " Ge dig för fan!" Haha!

ÄLskar denna lilla söta pluppen! Älskar denna bild oxå! Ska skriva ut den i stor version och hänga den på väggen tror jag :)

Köpte ett par skor i går som gick sönder på en gång -.- Så vi får in till Malmö för att byta dom och de blev dom här:
VAd tycker ni om dom? Dom kostade 200:-

Sitter och lyssnar på promise me - acoustic version fan vad bra den är! Den får hela mig att fylla mig med värme! Vill bara sitta på en strand nu och lyssna på musik och grilla och mysa med älsklingen!<3

Haha de är typ sjukt.. Jag kan verkligen inte vara borta från sakka! JAg saknar honom redan (A) Är de normalt eller har jag bara för mkt kärlek till han? :P


PÅ midsommar :)

Tell me about your feelings
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
Make me immortal with a kiss

Ett år på torsdag<3!

SJUK

Hejsan!

Jag är sjuk, kan knappt svälja, jag har de sjukt bra här nere men nu tänker jag sova typ ^^ Elr vänta! JAg ska äta middag :] jo jag vet .. ssent..


Bjuder på denna sköna låt :D


HAre bäst!

Bjuder på bilder senare :)


SKÅNE IMORGON!

HEjsN!

Eftersom jag vet inte om jag kommer ha tillgång till datorn i sommar så kommer jag inte uppdatera ofta alls, har fått frågor om vad jag ska gå för gymnasium och jag ska gå Natur-sam på draggen :) Om jag nu kommer in :P

I morgon far jag till skåne :D

ÄR där i 2 ½ vecka typ och sen så blir de sundsvall  vet ej hur länge jag komemr stanna där men de blir ett tag skulle jag tror :)

Hoppas ni får en underbar sommar och jag bjuder på en underbar bild på Emma och hennes föl :)




HA de bra! :D

Oj Oj

Hejsan!

dålig uppdatering!

Sommaren är här, Skolavslutningen är avklarad! Grundskolan blir aldrig mer! NU blir det allvar på pluggningen i höst men först ska jag leva livet och därför tänker jag inte sitta vid datorn  så

SOMMARPAUS!

har inget att säga :P

så ni får lite bilder istället! :)





 


   
  


Har fler bilder om någon vill ha :)

Ta inte utan min tillåtelse!

ingen tid

har ingen tid, återkommer imorgon

Kurrar i magen!

Jaha, då ringer Amanda och säger att hon inte ska tävla för att hennes rakmaskin gick sönder och har bara hunnit raka halva Basses kropp :P

Då gick jag ut med valle i stället och de blåste ju bajs mkt ioch jag hade bara liksom slängt över koftan på vänster axel eftersom de var inte så kallt tyckte jag.. Gick 10 m så började jag frysa bajs mkt! så de var ju bara att ställa sig på gatan och börja ta av sig saken jag har på armen och försöka krångla i armen i koftan :P Folk började typ glo, trodde nästan en tant skulle trilla av cykeln för att hon glodde så mkt!!

Ibland blir jag verkligen less på folk som verkligen står och stirrar ut en! Kan bara tänka hur de borde kännas för dom som sitter i rullstol liksom..

Nu när man har fått pröva på att vara "handikappad" kommer jag aldrig mer stirra ut nån elr glo så mkt att jag håller på att trilla av cykeln! Kan man inte låta folk vara liksom? Okej jag har en jävla cp sak på armen men måste du glo så mkt för de?!..


Här har ni min cp sak! Glo så mkt ni kan för om jag ser er  på stan och ni glor då glor jag tillbaka (A)

Näe nu ska jag äta! Magen kurrar och de väntar kyckling med hemgjorda potatisklyftor på bordet! :D


Fredag = H E L G!

Hola guys! :)

Idag klev jag upp klockan sju för jag hade möte med skolan halv nio. Gick bara fint! Är super nöjd över mina resultat även fast jag har mer än 66% frånvaro.. Men jag har godkänt i alla ämnen så de känns super! :)

Nu sitter jag här hemma igen eftersom de kändes inge bra att gå till skolan idag, hade tänkt gå idag eftersom de känns viktigt att få komma ut och träffa kompisar och vara lite socialare än vad jag är framför datorn haha :P Men jag är helt enkelt för trött..

Vid tre halv fyra ska jag åka till SURF där de är hopptävlingar och så hade jag tänkt ta kort på min kompis som ska tävla! Så i dag dyker de nog upp kort på hästar :D

Kom ihåg nu oxå att skicka bilder på eran pryl elr om ni vill ta kort på en person,djur, grässtrå elr vad som helst! men glöm inte att ge en förklaring varför det/den/han/hon gör eran vardag bättre! :)

Skcka till:
[email protected] :)

Tävling!

Tänkte starta igång en tävling!

Veckans bästa pryl får den heta (A)

Beskriv en sak som gör ditt liv bättre och knäpp kort på den, skicka den till min e-post så lägger jag upp prylen här på bloggen med din beskrivning så får folk rösta! :)

Den som vinner får en länk i ALLA MINA INLÄGG fr.m Onsdag och till veckans slut :)

Skicka bilder och beskrivning tills på Söndag!

e-post: [email protected]

Lycka till! :)

Måste bara få ur mig de..

Trodde jag var mer i dina ögon men du ger mig inget tillbaka..
Jag duger när du vill ha tjänster av mig,
jag betyder nått när ingen annan är i närheten för då finns jag inte..

Vill ha dig som förr men de sker aldrig, jag har väntat länge nog på att du ska fråga om jag vill hitta på något.
Jag orkar inte kämpa för dig längre..

Ingen häst lukt..

Hej igen!

For till stallet där jag mötte en av mammorna från min ridgrupp på parkeringen på stallet, de visade sig att dom var ute på uteritt så vi åkte hem .. :( Men vi for för bi våran granne som hade lovat oss rabarber så jag har tröstat mig genom att baka en rabarberpaj :]

Men jag tänkte bjuda på lite bilder ändå med de nya objektivet :D


Bild 1

'
Bild 2


Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6


Bild 7

Vad tycker ni? :) Vilken är eran favoritbild? :)

Nu ska jag se Biggest Loser! :)

Mot stallet!

Hejsan!

Hr legat ute i solen hela dagen och nu bär de vidare mot stallet! Äen fast jag inte kan rida så behöver man känna häst lukten och bara njuta i deras tillvaro! Tar med mig kameran, ska pröva de nya objektivet och se hur de funkar! Så jag slänger väl upp några bilder sen kanske! :) Jag får bara hioppas att dom rider ute annasr blir de inga bra bilder tyvärr ;/

Hoppas ni får en fortsatt bra dag och så skriver jag senare med några bilder :D

11 månader<3

hejsan!

idag har jag och bästaste och den mest älskade personen varit ihop i 11 månader :) <3 älsar dig otroligt mycket sakarias!


idag så ska jag ut och äta middag med pappa :)

tog bort stygnen i går, och mamma brättade när vi satt i väntrummt att när min syrra skullö eta bort stygnen på sitt ben eftre att hon gade tagit bort ett födelsemärke så svuimmade hon i korridoren efter hon hade tagit bort dom och då började jag skratta och jag ba "hah hur kan man svimma för en sån liten sak! "

Jag kan säga att jag fick mitt starff på en gång hehe.. När hon börjde ta bort stygnen på mig så blev jag tydliggen kritvit i ansiktet och sen så minns jag bara att helt plötsligt låg jag ner på sängen i sjukrummet och dom hade höjt upp sängen vid benen och jag hade en handuk på huvudet som var blöt hah! Så ja.. jag svimmae jag med ^^ Men jag tyckte inte de var läskigt att ta bort stygnen och de gjorde inte speciellt ont utan de var en konstig känsla som man inte kan beskriva riktigt..

Nu ska jag göra mig i ordning! :)

hoppas ni får en fortsatt bra tisdag :)

RSS 2.0