Bättre dag<3

Hejsan!

Kan ju börja med att säga att är gladare efter att ha träffat pappa idag! :)
Känns bra att vi har tagit upp kontakten igen och den här gången känns det som att vi kommer lyckas att stanna kvar hos varandra så vi inte skills och möts om två år igen.

Efter skolan så åkte jag och Sakka ner på stan, tänkte visa bilder på vad jag har köpt och några kort från promenaden med valle igår? eller om de var i förrgår hah :)


Skorna jag köpte! :)


Bh:n! :) Visst var den ganska söt? :)

Nu kommer bilderna från promisen med Valle! :)



Känns som att han var pigg på att gå ut? ;)








Klar blå himmel! Kan de bli bättre? :D




Visst var den är ganska cool gran? (A)




Min dator är inte den snabbaste, och därför har de blivit dålig bloggning, i morgon är de valborg och min Syrra fyller år då :D 17 år blir hon hah :)

Vet ej hur mycket jag kommer blogga men de ser ut som att de lutar åt att de ska bli regn imorgon så de blir nog att fara till Emma och chilla! :)

Vad ska ni göra? :)

Nu ska jag se på tv och sen blir de att lägga sig på kudden och sova! :D

Så jag säger god natt! :)

Helvetes dag..

Åh hatar kroppfixeringsdagar..

Jag har alltid de kanske några gånger per månad.. och just den tid punkten är nu är de är såkallade "lingon veckan"

Är så jävla less på mig själv.. seriöst vill bara cutta upp hela mig och ta ut allt fett.. Ibland vill jag vara ett benrangel.. Men ändå inte.. JAg tycker om mig själv, men inte min kropp.. VILL BLI FRISK!!!!!!

Hatar att jag inte kan göra saker som andra.. Jag kan inte gå långt, sitta för länge eller ligga eller stå för länge! Vad fan ska jag göra! Kan knappt rida, kan knappt gå till skolan, tar mina jävla piller och försöker se glad ut! När ska allt dåliga ta slut? Om de finns nån jävla gud vad hade han tänkt göra med mig?! Se mig deprimerad? se mig gråta i floder? Vad fan vill han ha ut av mig! JAg ger vad som helst för att få bort värken..

Okej jag ska bli opererad men vet nån ens om de kommer lyckas? Man kan fan dö när man opereras! Hur mycket smärta hade han tänkt ge mig! 6 månader utan hästar! Vad fan är de för liv!

Har inte ens gått hela 9:an! Jag har max gått halva om man räknar timmarna jag har varit där.. Hur många timmar har jag spenderat i min säng gråtandes för att jag inte kommer upp? För att jag inte kommer mig till toan för att jag har så jävla ont.. Vad hade hänt om jag inte hade ont? Skulle mitt liv se annorlunda ut? Skulle jag få mer kontakt utåt? KAnske jag aldrig hade förlorat min bästa kompis, även fast vi har hittat tillbaka tilll varandra nu är de inte samma sak som förr! Jag kan inte gå ut när jag vill, jag måste planera varenda jävla utgång med kompisar. Är det för kallt? Ja då måste vi vara inne. Är de långt att gå dit vi ska? Ja då blire mamma som skjusar eller buss! VArför kan inte jag få leva mitt jävla liv utan smärta!!!!!!

åh..

Hoppas ni har de bättre än mig<3


Skooola!

Hejsan!

Eftersom jag ligger efter i massa ämnen fick jag låna en bärbar dator på Svenskan, dom andra ser på film och den verkar sjukt tråkig så jag är glad att jag valde att jobba ikapp hah ;)

Vad händer idag då?

Har några timmar kvar på skolan så efter Svenskan så har jag So, och det är de jag sitter och jobbar med nu, så man kan väl kalla att jag har dubbel So hah :)

Sen har jag syslöjd och där håller jag på att sy ett ländtäcke, kanske inte behövs längre eftersom nu är sommaren på väg!!! :D

Men jag får väl behålla de och vänta tills jag ser en stakars häst frysa eller nått hah (A)

Nu ska jag fortsätta jobba!

Hoppas ni får en toppen dag! :)

Svar på fråga

Fick en anonym kommentar vart jag hade köpt en här bikinin:

Jag har köpt den på HM :)

Det är mycket roligare att svara på kommentarer om dom inte är anonyma och inte har någon blogg, Skriv järna erat namn :D

Nu väntar tv:n med top model!

Hoppas ni får en toppen kväll! :)


Utsliten för inget?

Hejsan!

Igår blev de som jag sa, ut och grilla och konstigt nog så frös jag inte! hade strumbyxor hela kvällen och utan jacka! :O men de kanske inte är så konstigt heller eftersom man inte kunde sitta nära elden utan att typ bränna upp anisktet hah ;)

Sov hos sakka igår oxå! :)

HAh bilderna på han när han ser ut som en tiger, han såg ut så hela kvällen och när vi stod och väntade på bussen och när bussen kom glömde jag bort att han såg ut så, och han gick först in och när jag sedan gick förbi så började folk skratta och jag typ ba: vad fa har jag nu då?! Säkert ett svart streck eller typ att jag är sjukt fulså folk skrattar åt mig.. Men sen så satte sig sakka ner i bussen längst bak satte han sig ochdå gick jag fortfarande i bussen och så ser man Sakka att han får världens smile på läpparna och då inser jag att de är de dom skrattar åt! HAH så jävla sjukt de var ^^

Idag så hämtade mamma mig vid åtta hos sakka och så for jag och jobbade, när jag hade jobbat färdigt så gick jag och la mig utan någon mat i magen och sen när jag vaknade klockan två i eftermiddag så var jag sjukt hungrig hah :]

Jag fattar intevarför jag är så sjukt trött hela tiden? Är jag utsliten av ingenting? Ja.. jag vet fan inte.. a

Nu ska jag plugga lite och sen ska jag sova igen!!?!? Är sä jävla trött..


God natt! (A)

Grilla

Hejsan!

ikväll så ska vi grilla tydligen :) Första gången för i år och jag hoppas att de inte blir så kallt hah (A)

Tänkte visa lite bilder på Sakka, amanda min syrra gjorde en ansiktsmålning på han ;)




Visst blev han fin? :D


JAg blev typ as nöjd med den här bilden :] VAd tycker ni om den! :) Ingen redegering eller nått!:D

Nu äntligen! :D

Yes!

Vill ni veta en sak? :D

JAG ÄR KLAR MED SO ARBETET! :D

Gud vad stolt jag är! :) Har suttit i tre timmar med de! :)

Vad har ni gjort idag?

Solen strålar här i umeå och jag ska sätta mig och öva på lite gitarr :) Valle sover som en stock i min ny bäddade säng.. Eller den va de tills han kom dit hah ;)


Bild från i förrgår :)


Nu ska de övas! Och inge mer damm ska de vara på gitarren! :)


Hoppas ni får en toppen kväll! :)


Plugg..

Hejsan!

Hann inte skriva något igår, efter skolan for jag hem till pojkvännen och sen så sov jag där!
NU äre plugg som står på schemat och jag ska plugga! inte titta på massa bloggar som de alltid brukar sluta med hehe (A)

Tänkte bara visa er Bikinin jag köpte i förrgår! :)



Visst är den fin?:D

Nu måste jag plugga så jag svarar på kommentarer senare! :)
Puss :)

Svar på tal! :)

1. Vad gillar du att göra på fritiden?

Svar: Jag gillar att vara i stallet, Vara med pojkvännen, Kompisar och Såklart att fota! : D

2. Vilket djur är det favoritdjur?

Svar: Häst och hund!

3. Vilken färg har du på din tandborste? x)

Svar: haha min tandborste är blå;)

4. Glass eller godis?

Svar: Glass!

5. Hur gammal e du?

Svar: 15

6. Intresse?

Svar: Att rida och bara leva livet! :D

7. Beskriv dig själv med 3 ord.

Svar: hmm.. Glad, humörsvängningar och lat hah ;)

8. Ett plagg måste man ha till sommaren

Svar: Slitna jeansshorts!

9. Dator/TV?

Svar: Dator! Man kan ju faktiskt se tv i den hah ;)

10. Om du fick byta plats med en kändis för en dag, vem skulle det vara då? :)

Svar: Shit vad svårt.. Hmm.. Eva longoria tror jag :9

11. Vad är roligast med att blogga tycker du?

Svar: Att man kan få så positiv bemötning av folk, att man kan ge en åsikt och få tillbaka en annan! Att man kan dela sina känslor men någon man inte ens känner fast de ändå lättar hjärtat genom att skriva de! De är de roligaste :)

12. Har du några favorit bloggar? isf vilka?

Svar: Kenza, Min kompis Elins blogg hmm.. Ja asså jag läser sjukt mycket bloggar men de är typ dom hah ^^ Kissie tycker jag är så otroligt överdriven och falsk så hon tycker jag inte om men de värsta är att de är typ kul att läsa hur patetisk hon är! Hah ^^

13. Hur många inlägg gör du per dag?

Svar: Typ ett, ibland kan de dyka upp fler!

15. Har du en partner?

Svar: Ja de har jag, fast kanske inte partner tycker de låter som att jag är gift eller nått hah ^¨ men jag har en pojkvän :)

16. Hur ofta svarar du på kommentarer?

Svar: En gång per dag försöker jag! Ibland kommer jag lite efter med de eftersom de brukar lagga så otroligt mycket! :)

17. Hur många läsare har du per dag?

Svar: Det är lite upp och ner men runt 45 st per dag :)


UPDATE: Bilder från dagen och inköpet kommer uppimorgon!

GOD NATT<3


Hos bajselin :)

Hejsan!

Ligger i Elins säng nu, var hemma från skolan idag. Men jag for till Elin ändå hihi :)

Nu ska ni få se lite fina bilder på oss efetrsom vi är så s nygga än alla andra!















Nu ska vi baka Kladdkaka! :)

Frågorna kommer upp ikväll eftersom jag inte sitter på min dator utan Elins :)

Hemma idag

HEjsan!

De blev att stanna hemma idag.. Tror inte de var så bra för min rygg att vi red ut igår :( Plus att han blev ganska dragig eftersom de var första gången nu i vår han fick komma ut i skogen! MEn han var hur fin som helst sen när vi red resten av passet på ridbanan! Följsam, lugn och inte alls så där stressig som han brukar vara! Hoppas de håller i sig dom här tre gångerna jag har kvar! Då kommer jag verkligen vara stolt och kunna se att min ridning har utvecklats eftersom första gången jag red han så var han så pass stark och jag fick hålla så mycket för han bet fast och ville verkligen inte något! Då började jag blöda hah ^^!

Vi ska ha uppspelning på musiken i små grupperoch de är de som kommer sätta betyget och eftersom jag ska opereras den veckan vi ska spela upp så måste vi i min grupp spela upp en vecka tidigare så nu övar jag för fullt :)


3 gånger kvar..


Har tänkt sjukt mycket på de som ska hända den 17 maj.. Förut var jag glad.. Men nu vettefan.. Var i stallet idag, tre gånger kvar på pollen sen så ser man inte han på 6 månader.. skit vad de kommer kännas jobbigt att jag inte kommer kunna rida..

Men de är ju väl bra på ett sätt eller? Jag kommer väl bli bra?  " sluta tänka så nu johanna! Klart de kommer gå bra" Jag kan väl kanske inte gräva ner mig i det här antar jag.. Men hur fan ska jag klara mig utan hästarna? De är ju mitt andrum! Där jag kan andas utan att behöva ha en klump i magen av ångest äver hur man ser ut eller om de är nån som gillar en eller om man gjorde fel bara för att man sa så som man gjorde.. Shit asså.. Fattar inte hur jag ska klara mig.Först försvinner Tom ur mitt liv sen ska Valentino försvinna.. Eller han kommer ju stå kvar på samma ställe men jag kommer ju inte tr'ffa han på onsdagar mer och känna " Fy fan vad bra jag var" De är ju de ända stället man kan känna så. Om man säger så till något annat så anses man ju vara en bitch eller skrytare. Varför kan inte alla människor få vara som dom vill och slippa säga när någon frågar om de gick tex bra på ett matteprov eller något och man känner sig tvungen att svara " Det gick verkligen sämst!" Varför kan man inte få känna sig stolt för de man gör? Varför ska alla människor kritisera än vad man än gör!








Kommer sakna att rida dig Gubben, men jag vet att om jag inte kan börja i 2011 igen så vet jag att vi kommer ses ändå! <3 Jag har lärt mig otroligt mycket på dig och de har gett mig så mycket att jag började i dressyrgruppen! Även fast du är en lite ung busig ponny så vet jag att du vill försöka även fast de inte är så lätt att förstå alltid! Jag älskar dig! Och du är den som kommer finnas djupt inne i mitt hjärta hela livet! <3


UPDATE: Frågorna från frågestunde kommer upp imorgon!

Dålig dag

Hejsan,

Har verkligen inte lust att skriva har en jävligt dålig dag och de blir inte bättre av att man nästan börjar gråta av ilska..

Sakka kom hit efter skolan och vi var hungriga så vi lagade mat eller rättare sagt JAG lagade mat hah ;) Näe men faktiskt så gick han ut med Valle :)


Så här hungrig var Sakka hahah ;)

Näe nu ska jag poppa popcorn för de gjorde jag aldrig igår :(

Hare bäst!
Ps. Frågorna kommer upp imorgon! :) ds

HJÄLP!!!!!

HJÄLP!!!

ALLA SOM HAR EN EU-MOPPE!

VET I VAD NI HAR FÖR FÖRSÄKRING PÅ ERAN MOPPE OCH HUR MYCKET DEN KOSTAR! OM NI INTE VET SNÄLLA KAN NI FRÅGA ERA FÖRÄLDRAR!!!

DETTA SKULLE VARA TILL STOR HJÄLP! <3


Vad blev det för mat?..

Jo det blev..

UNGS PANNKAKA :D
Ser ni att sylten har bildat ett hjärta? :)



HAh jag skulle knäppa kort på valle medans jag hade bacon i munnen så att han skulle titta på mig, som ni ser så tar jag bilden från sidan och då tar han baconet! HAH Klockren bild tycker jag ;)


NU ska jag ner och hämta tvätten och ser så ska jag poppa pocporn! :)

Måndag

Hejsan hoppsan! :)

Idag har de varit en heeeeelt vanlig dag typ? Började 11 slutade 2 hih :) Var på skolan i HELA 3 timmar ;) slå den ni ;)

Jag har inget att berätta, Så passa på istället att ställa frågor i frågestunden som slutar på onsdag! :) (även fast ni har ställt en fråga/or så kan ni ju ställa fler ändå :D )



EN FRÅGA BARA!

ÄR DET BARA FÖR MIG TEXTEN SER ANNORLUNDA UT OM MAN TITTAR PÅNÅGRA INLÄG TILLBAKA OCH ALLA ANDRA INLÄGG? :S

Har du?..

.. Spelat det här spelet? :)



Det heter Ninja Warzoch finns på facebook! :D


Jobbat!

Hejsan!

Dagen har spenderats på travet där jag har jobbat, fick sjukt ont i huvudet efter någon timma ochjag ville bara strypa alla barn som skrek.. Huvva.. Näe så fårman inte säga men de var grymt jobbigt att säga till barnen att dom skulle vara tysta..

KOm hem för kanske en timma sen så jag har precis duschat och ätit :)

Fick inte så tråkig kväll igår faktiskt! Elin och Nicke kom och de blev allt från kladdkaka elr ska jag säga oboykaka? Hah ;) Hade inge kakao så de fick bli oboy, de smakade inte så gott.. Elin skrattade så mycket så hon trillade från min säng, spillde ut ett glas fullt med vatten så hon blev GANSKA blöt haha!!

Tänkte visa er lite bilder från gårdagen :)


Så här såg hennes byxor ut!



Elin och Nicke! :)







Vallebus! :)


Elin högg in först på kladdkakan ;) Elr oboykakan hah ^^


De var min gårdag! :)


Glöm inte att fortsätta ställa frågor i Frågestunden :D



Nu ska jag se på tv!

Hoppas ni får en bra kväll! :)


FRÅGESTUND! :)



FRÅGESTUND TILLS PÅ ONSDAG! :)

Vem orkar läsa?

Hejsan!

Shit asså jag vaknade klockan 4 idag! På eftermiddagen ja.. Har jobbat på morgonen och sen så blev jag så jävla trött så jag gick och la mig.. JAG SOV TILL 4?!? HAha! nu har ju hela dagen gått typ..

VAr ute med VAlle nyss och jag vände bort blicken en gång sen när jag tottar tillbaka står han och pissar på en annan hund!!! FAttar ni vad äckligt de va! Den andra ägaren känner jag ganska bra så han stod bara och skratta medans jag skällde ut Valle.. Han har aldrig gjort nått sånnt förut! JAg fattar inte vad han höll på med!

Och när vi kom in springer han glatt till mamma för att få hennes uppmärksamhet! Ibland förstår jag inte hundar..

Ja vad händer idag då?
Har smsat folket men pojkvännen och några killar till ska på bio, har inte tillräckloigt med pengar så jag får väl deppa hemma antar jag .. Haha..

Igår får jag somsagt till Elin och vem tror ni åkte moppe för första gången i år? :D JAG :D
HAh :)

MAmma ska typ ringa nån moppekurs så att jag kan få ta :) Och nu kanske ni undrar varför jag inte tog förra året eftersom jag är 94. Jo jag fyller år i November och var 14 hela sommaren *suck*

Aja.. Nu ska jag väl tråka ännu mera genom att sätta mig framför tvn..

Hoppas ni får en bra dag! :)

Snart far jag till..

ELIN! :)

har varit på stan med Sakka nu och mamma hade tydligen överfört pengar på mitt konto så då tänkte jag att jag kunde köpa en BH, men när jag skulle ta ut pengarna hade jag bara 20 kronor?!?! Jag ringde till hon säkert 7 ggr.. men inget svar.. SUCK vad less jag blev :( Så vi gick och åt på Subway och for hem sen hah ;)

NU ska jag snart till Elin men innan så sa jag i nått inlägg förut att den som kom på vad jag åt skulle få en länkning och de kan jag ju inte glömma :D 

 Agnes gissade rätt :)

Nu tänkte jag att ni skulle få se lite bilder! :) Sover hos Sakka ikväll så de blir ett inlägg imorgon på dagen/ kvällen skulle jag tro! :)

Här kommer bilderna :)



 











De var några bilder! :)

Bussen går till Elin klockan 20:00 Så jag ska börja göra mig iordning nu :)

Pusshej!

Skolan :)

Hola!

Sitter på skolan nu, gjorde nyss nationella matteprovet! det gick bra :)

Nu kan jag inte skriva mer för läraren går hitåt OPSSII

Onsdag

Hola! :)

Vanilg dag i skolan, gjorde engelska uppsatsen, de gick bra, hade förjävligt ont i ryggen på sista lektionen så jag gick hem, därefter så for jag till Sakarias :)

Har precis ätit nu och jag ska tjuv öppna hans dumlepåse hihi :]

Hoppas ni har haft en bra dag! Skriver mer imorgon, har som inget intressant att berätta så :P


Ser ni?

Hej igen! :)
 

Hah tyckte inte om den förra på nått sett.. De får bli den här tillsvidare :)

Vad tycker ni? :)

Jag blir så glad! :D

ÅH vad glad jag blir! :)

Gud vad roligt med så positiv bemötning när man lägger upp bilder! :)

Fotografering är et av dom största intressen jag har och de är sååååå kul när man får uppskattning för de man gör! :)

Ja, jag blir så himla glad! :D

Bara för att ni är så söta och skriver så fina kommentarer så ska ni få se några bilder jag knäppte idag :)
( fast jag hade ändå tänkt visa er dom hihi  :) )

Det här var i morse på balkongen :) 


Man måste väl bjuda på en ego picture! :)


Nån som kan gissa vad jag åt? :) Först till kvarn får en länkning! :D


Sakka köpte en ny töjning! Gissa vem som fick välja? :D ( Det är ojla som glänser på hans kind)


Mona och jag! :)


På fredag är det matteprov och jag hade tänkt titta igenom boken innan DH! Någon som ska se DH? :)

Nu äntligen!

Försökte lägga in bilder i nästan 30 min men de funkade inte.. Datorn ville inte ta emot kameran och jag blev sur.. Men istället för att slå datorn så klappade jag den lite hårt ..Hehe..

Men sen funkade de och fick titta igenom över 150 bilder och fick några bra bilder som jag tänkte visa er! :)
Men innan jag gör de hade jag tänkt berätta om dagen! :)

Var som sagt ute och red med Elin idag, var medryttare på en häst som heter Tom, jag vet Elin.. Han heter Candy, men jag kommer aldrig säga de namnet! Som sagt jag var ute och red med Elin och vi bestämde oss för att möta upp några så vi red till Frasses på grubbe Hah ;) och träffade min älskling Sakarias, hans lillasyrra Kristina och Nicke :)

Sen när jag kom hem så satte jag mig och pluggade matte och de gick super bra! Satt i 1h och 30 min men de kändes som 5 min för att de gick så lätt! :)

Nu känns de mkt lättare att de är NP i matte på Fredag!

Näe nu ska jag sluta skriva och ni ska få se lite bilder! :)

 Hejsan!




Snart!

Hej!

Tänkte bara säga att jag lever och jag laddar in bilder från dagen och berätar mer sen! :)

Ledtråd: Ridit : D

Ett måste i sommar!




Ett måste i sommar!

Näe nu har datorn varit på hela dagen eftersom sakka har haft den när jag jobbade, nu skriker den att den vill sova så jag måste väl låta datorn sova!

Hoppas era datorer får sova på natten! ;)

( Sorry för min humor..)

Godnatt!

Vad ska jag skriva här?

Som ni kanske ser så har jag fixat en header! Vad tycker ni om den? :)

Ikväll så åt vi paj till middag! Mums! Sen så såg vi på en film som hetter "The terminal" Har sett den några gånger innan men Sakarias ville se den så då såg vi den :)

Han åkte hem ganska nyss så jag känner att jag har typ inget att göra.. Alltid när han fösvinner härifrån eller någon av mina kompisar far härifrån så känner jag mig så tom på något sett. Asså kan inte riktigt beskriva men de känns så tråkigt att vara hemma själv..

Men jag får väl se de positivt! Imorgon börjar skolan och då får jag träffa alla gullungar igen! :)
Har Muntligt nationellt prov i svenska imorgon och eftersom man inte kan förbereda sig så känns de ganska lugnt!

Mindre lugnt känns matte provet på torsdag.. De är också nationellt och jag känner mig inte förbered. Men jag ska sätta mig och titta igenom matteboken en gång nu hade jag tänkt! Mer kan man ju som inte göra eller?..


Näe nu säger jag god natt! 


Var bara tvungen att lägga upp en bild på min älskling :)

Jobba hela dagen lååång!

Hejsan!

Idag vaknade jag vid 10, for sedan till travet där jag har jobbat. De var sååå himla fint väder idag! Nu längtar man verkligen att kunna gå i shorts och t-shirts och bara gå ut och gå! Lägga sig i gräset och sola! :D 

Igår så for jag, Sakka, Elin och Emil till stan och fikade, när vi kom in på Waynes så kom jag på att jag inte hade ätit middag hah (A) så jag tog en köttfärspaj! :)

Här får ni se lite bilder från gårdagen! :)


Ser ni! Man kan gå i T-shirt! : D



Vallebus tyckte de var roligt att snön håller på att försvinna :)


På Waynes! :)


Elin tog kladdkaka! :)


Sakka tog cheesecake! :)


Vet inte vad Emil tog, men jag tror de var morotskaka :D


Jag tog köttfärspaj! Den var suuupergod, fast dom la olivolja på salladen så de var ett STORT minus...


Ja de var lite bilder :)

NU ska jag äta sen så får vi se vad som händer :)



Lördag

Hejsan folket! :)

Har ju inte skrivit på ett tag, for till Hissjö igår och i torsdags mådde jag inte så bra hehe..
Istället för att skriva hade jag tänkt att visa er lite bilder : D
I tisadags så bastade vi!




Hanna och Elin gick ut i snön oxå ;)

Onsdag så tog jag med mig Sakka på en liten utflykt, han fick nämligen åka till Travet för att köra häst! :)



DUscha hästar kan han oxå göra! (Y)

Torsdags så mådde jag piss anus! Men på kvällen blev de lite bättre och jag for till Sakkas träning!



Han gjorde illa sig oxå..


I går ( fredag) så for jag och Sakka upp på sjukhuset för hans finger såg värre ut..
De visade sig att senan nästan hade gått av.. Efter 3 timmar på sjukhuset så kom hans farmor och hämtade upp oss, sedan bar de av till hissjö! :)


BUBBELPOOL!


Idag så vakande vi som sagt upp i hissjö, åt frukost och sen stack vi hem till sakka!


Bilden talar för sig själv ;)


Hemma hos Sakka blev de film :)



Ikväll blir de nog att vara med kompisar :)

Hoppas ni får en trevlig kväll! :)

God natt<3

Har inte fått några bilder av HAnna än, så bilder kommer imorgon! :)

Nu ska jag sova! :)


God natt! :)


Ps. Sakka hälsar Gos natt till alla söta läsare (A)


Jag säger bara en sak..

Bild länk här

Ja som bilden säger.. Bakis..

Ska åka och titta när sakka tränar nu, imorgon ska jag till Hissjö, ska försöka slänga in ett inlägg där jag berättar om gårdagen och slänger in lite bilder! :)


GOD NATT

Hej tänkte bara säga god batt till mina söta läsare hihih :)

SÅÅÅ


GOD NATT!

@ Elins place!

Hola! 

Är hos Elin nu, har just ätit middag och väntar på att Hanna ska komma för då ska vi basta! Woho!
Idag blev de stan med Elin och jag fick med mig ett par jeans shorts hem! Sen när vi var på Glitter så kom de ett larm att vi skulle ut från byggnaden för de bran, men jag och Elin försökte då istället hitta branden.. Men tyvärr hittade vi ingen så då gick vi in på monki hah!
Här kommer några bilder från dagen! :)






Juste hämtade ut min kamera idag! Och de var de ni skulle gissa men de var bara Elin så hon får väl en länkning.... ELIN 

God morgon!

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott de har jag gjort iallafall, hörde inte väckarklockan så jag vaknade kvart i elva istället för tio haha. Sitter och äter frukost med finaste pojken nu :) Eller rättare sagt han spelar trummor på bordet medans jag skriver hah ;)

Ska iväg på stan snart med Elin, ikväll vet jag inte vad som händer men vi får väl se om något dyker upp :)

Ha en bra dag! :)


Nattöppet!

Nu sitter Frida och äter sockervadd, felix snor av henne och Amanda sitter och äter godis. Tror att Sakka är på toa faktiskt. Som ni förstår så har vi, eller rättare sagt Amanda och Sakka varit på nattöppet och köpt godis till oss :D Och såklart En BJ till mig :) <3

Överaskningen var att vi skulle ha ett "överraskningsparty" till Sakka, Vi tände ett ljus i en kladdkaka och la jordgubbar på :D

Tyvärr blev de inga bilder men imorgon kommer ni få se för då får jag he en sak :D
Den som kommer på vad kanske får en sak elr vad man ska säga (A) Hiih :)

Nu ska jag äta min BJ och skratta åt när Felix tar Fridas sockervadd HAHA!

GOd natt!


Sakka kom hem nyss!

HEjsan!

VA ute med Valle när jag fick sms att Sakka hade 4 min kvar tills han var hemma! Yeah! äntilgen får jag träffa han igen hihi :]


VI har en överraskning till han ikväll, får se om de blir av, håller på att fixa de nu så pusshej!

Skriver kanska ett inlägg innan jag går och lägger mig!

KraM!

Tråååkigt..

Hejsan!

HAr sjukt tråkigt hah, vaknade halv två.. KLAGA INTE (A) Så jag har inget att göra, har precis städat mitt rum, ska snart ut men vovven men sen då? :( Vill göra något! :D

Har någon nått förslag vad man kan göra en måndag som är en röddag och vädret suger?..

I fredags klippte Amanda mig :)


Hah jag bju ;)

Näe nu vill Valle gå ut!

Ha en bra dag! :)

Följa bloggen?

KLicka länken ovanför " Sök i bloggen" Så kan du följa mig :)

Nu ska jag ut med vallebuskorv!


Sen ska jag sova!
God natt! :)

Stallet heeela dagen!

Hejsan!

Blev inget inlägg i morse eftersom jag försov mig igen (A) Så de var bara att skynda sig att äta mackorna och pka till stallet där de blev att sitta i 3 timmar för att titta på Nationella hopptävlingarna för storhäst! :) De var grymt roligt att titta och de var mkt som hände! En gjorde volt med hästen och sig själv medans min förra klasskompis vann! :)

Red ut en sväng med Pysen idag, jag tror han var räddare för vattenpölarna än för rådjuret haha!

NU ser jag på tv och är grymt trött! Funderar på att gå och lägga mig.. Jag är så sjukt trött kan förklara 100 ggr hur trött jag är och ni kommer aldrig fatta hur trött jag är Haha!

Men nu för att åter gå till något helt annat så fyller min pojkvän 16 år idag så ni måste ju bara gratta honom! :D


Älskar dig! <3 Hoppas du har de bra i hemavan och imorgon när du kommer hem ska du få en överasskning! hihi :)

Tror jag blev lite sen..

Hejsan!

Sa att jag skulle komma hem vid sex men när jag tittar på klockan nu så är den 23:42 hah ;)

Näemen jag kom hem vid 8 och sen så duschade jag och sen så for jag ner på stan med några kompisar! Fattar ni att jag är grymt trött nu hah ;).. Skulle precis förklara för Amanda min syrra alltså hur jag ska göra min design det blev så här:






Fattar ni något ;)?

Näe nu ska jag sova! Är sjukt trött plus att jag har feber :( inte roligt..

God natt! :)

Stallet om två min!

Hejsan!

Försovmig idag.. Skulle jobba på morgonen men jag vaknade ganska precis!
Ska till stallet om typ två min så jag har lite bråttom! Kommer hem vid sex eftersom de är Nationella hopptävlingar idag så jag hade tänk titta på dom :)

Bjuder på ett videoklipp jag satte ihop igår kväll, det är om en häst som hette Lizz, hon var tvungen att
avlivas för hon var skadad..



Första inlägget!

Hejsan! 

Av er som läste min blogg tidigare så ser ni att jag har bytt bloggnamn och hela köret! Jag gjorde nått konstigt på den förra bloggen så de känns osm att jag orkar inte fixa de så jag bytte istället hah ;) Hade ju ganska många bloggpauser på den förra men de ska bli ändring på! :D Här ska jag försöka uppdatera MINST en gång per dag! :)

Hoppas ni följer mig! :) 


P.S Har MASSOR att berätta! Både roliga och tråkiga saker!..

God natt! :)


Bild från Borgafjäll på sportlovet V.10 i år! :) Sakarias min pojkvän på bilden :)

RSS 2.0