En sån där dag..

Nu har de kommit en så här dag när man tänker på allt man kunde ha haft.. Jag skulle kunnat varit frisk och kunna springa utan att få ont i axel/rygg. .. Jag har en sån där dag när jag blir less på allt och alla.. Ex, idrottsläraren som "tänker" sätta ig på mig TERMINEN HAR INTE BÖRJAT FÖR FAN!! BAra för att jag inte kan springa för jag får ont eller att jag inte kan spela fotboll för om nån stöter i min axel så komemr den att typ gå sönder igen.. MEn hade du tänkt be en person i rullstol springa eller?

Jag har en sån där dag när jag känner att jag inte duger till nått..  När jag raderats i alla register och de gör jag oxå.. Jag försvinner från tävlingsgruppen i ridning, jag försvinner från idrotten i skolan jag finns ingenstans längre känns de som..

Bättre blir de ju inte av att *** är som en jävla idiot.. Mår ju bara dåligt av att se på *** snälla kan du bara bli normal?





Jag behäver en dag med Elin känner jag.. Hon gör min dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad har hänt?.. smsa/riiing!

Saknar dig också, vi kanske kan göra något efter skolan i morgon?:)<3

2010-09-08 @ 22:01:31
URL: http://eelinmagnusson.blogg.se/
Postat av: Aggeoa ♥

SV: Jaa, det är det verkligen! :D

2010-09-09 @ 15:42:16
URL: http://aggeoa.blogg.se/
Postat av: » P H O T O L E N S

SVAR: Nej inte egentligen. :) Har ingen anledning. Bara det att anonymitet kanske lockar mer eftersom då vet man bara om personen i frågas egenskaper inte utseendet som kanske drar tillbaka läsarna. =)

2010-09-09 @ 18:35:13
URL: http://photolens.blogg.se/
Postat av: jenniifer - photography

så söta :D

2010-09-12 @ 15:01:56
URL: http://jenniifer.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0